Връщането е лесно – само следвай посочените стъпки

Искаш да върнеш цяла поръчка или само един продукт? Може да го направиш лесно в рамките на 14 дни от получаване на пратката.

-> Всички върнати стоки към PBB Fashion трябва да бъдат обезопасени от повреждане по време на транспорта и изпратени само по Еконт на адрес София, ул. Д-р Иван Селимински № 3 получател „МИС СИСТЕРС ООД“, тел 0887557794

-> Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста, без странични и неприятни миризми (като кремове, парфюми, цигарен дим, пот)! Към пратката трябва да бъдат приложени: стокова разписка и формуляр за връщане, рекламации и замяна.

-> В случай на връщане и замяна на поръчката, куриерските услуги са за сметка на клиента.

-> Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт/и от магазина, като във формуляра в трябва да отбележи желания от него продукт/и. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, EU приспада първоначално заплатената от клиента сума за продукт/и и информира клиента за размера на крайното доплащане.

-> Необходимо е да изпратите имейл до sales@pbbfashion.eu и след като получите потвърждение от нас, можете да върнете пратката само с куриерска фирма Еконт с наложен платеж и преглед

-> Връщане на място на пратки, лично от клиенти, на посочения адрес не се приемат. Приемаме пратки само и единствено изпратени с куриер, за които предварително сте се свързали с нас и сте получили потвърждение.

-> След приемане на върната стока ще получите имейл информиращ, че сме получили пратката и ще върнем дължимите суми в срок от 10 работни дни при оставен коректен айбан или в срок от 14 дни по реда описан в чл.54 и следващите от ЗЗП. В случай, че са изпратени с наложен платеж, ще получите сумата си от куриера, след проверка на получената стока от наша страна

-> Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.